Profiel:
 • afgeronde opleiding HBO/TU Bouwkunde, met 4 jaar relevante werkervaring als ontwerper/tekenaar;
 • uitstekende beheersing van Revit, Autocad, Photoshop, Indesign;
 • ervaring in modelleren en uitwerken van infrastructurele werken in Revit is een pre;
 • ervaring in maken van presentaties en presentatietekeningen;
 • multi-inzetbaar, zelfstandig, communicatief vaardig, flexibel, assertief;
 • goede beheersing Nederlandse taal;
 • affiniteit met de architectuur van QWA.

  Wij bieden een afwisselende, zelfstandige functie voor 32 - 40 uur in een plezierige informele werkomgeving (10 personen). Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. De CAO voor personeel van architectenbureaus is van toepassing.

  Heb je interesse in deze functie, stuur dan voor 24 september een motivatie met een beknopte portfolio en cv naar architekten@qwa.nl t.a.v. Natascha van Zelst. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen via 010 – 2332082.

  Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures:

Quist Wintermans  Architekten is per direct op zoek naar een talentvolle Ontwerper/tekenaar!

QWA is een architectenbureau met een kwalitatief hoogwaardig oeuvre, gevestigd in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam. De hoge kwaliteit in ontwerp en uitwerking is in de loop van de tijd met vele prijzen bekroond.

Sinds 1995 hebben architektenburo Wintermans en architectenburo Quist de krachten gebundeld. De reputatie van beide bureaus in architectuur en infrastructuur is sindsdien verder gegroeid. We werken volgens de heldere regie van het bureau van Quist en met de open mentaliteit en onderlinge betrokkenheid uit het familiebedrijf Wintermans. Er is een breed pallet aan disciplines ontstaan. We ontwerpen utiliteitsbouw, infrastructuur, culturele en onderwijsgebouwen, woningbouw, meubels en interieur.