Bruggen & Lijninfrastructuur

Wij verbinden Nederland.

Bij QWA kennen we een lange traditie van bruggen en andere lijninfrastructurele ontwerpen. De eerste bruggen werden door Wim Quist ontworpen in de jaren 60, en sindsdien behoort het specialistisch werk van infrastructuurontwerp tot onze oeuvre.

Ben je nieuwsgierig naar onze laatste projecten?

Download hier een overzicht van onze bruggen & lijninfrastructuur.

Kantoren & Interieurs

Quist Wintermans Architekten is het ‘go-to’ bureau voor complexe architectuurprojecten waar creativiteit en techniek hand in hand gaan.

Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen van hoogwaardige, duurzame kantoren en interieurs die mensen verbinden en waar men prettig kan werken.

Deze mooie ontwerpopgaves hebben wij gebundeld in een brochure.

Klik hier om deze te downloaden.

Waterwerken en dienstgebouwen

Water is voor Nederland een belangrijk thema, en zeker ook voor ons bureau.

Bij QWA hebben wij ruime ervaring in het ontwerpen van water gerelateerde infrastructurele objecten zoals (beweegbare) bruggen, sluizen, tunnels en dienstgebouwen.

Met een brochure geven we je graag een overzicht van, de volgens ons, mooiste water gerelateerde projecten.

Klik hier om deze te downloaden.

De Nieuwe Regeling 2011

Wij werken conform de voorwaarden van de “De Nieuwe Regeling 2011 (DNR-2011) Rechtsverhouding opdrachtgever-Architect ingenieur en adviseur”.

De DNR 2011 zijn standaardvoorwaarden voor de rechtsverhouding tussen opdrachtgever en architect, ingenieur of adviseur in de bouwsector. De DNR 2011 regelt onder andere de inhoud en omvang van de opdracht, de verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden van de partijen, de wijzigingen, vertragingen en opzegging van de opdracht en de geschillenbeslechting. De DNR 2011 is opgesteld door de BNA en NL-Ingenieurs.

Klik hier om de laatste versie van deze voorwaarden te downloaden.

Architectuur
Infrastructuur
Thema

Geen resultaat

We hebben geen projecten om te tonen met de huidige selectie aan filters. Pas 1 of meerdere filters aan om andere projecten te zien.